Uw huis is uniek maar de praktijk leert dat iedere koper, puur op gevoel, binnen 15 seconden beslist of het huis ook interessant is. Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Het is dus zaak om deze indruk positief te beïnvloeden. Dit kan door in en rondom uw woning drie basisregels toe te passen: rust, ruimte en licht.

Verkoopstyling: optimaliseer uw huis met professionele steun voor een vlotte verkoop van uw huis

Naast factoren als ligging, formaat en vraagprijs is de optische aantrekkelijkheid van uw huis zeer belangrijk. Het huidige huizenaanbod is enorm dus de koper kiest het huis met de meeste uitstraling en de meeste “value for money”. Een attractieve presentatie maakt het verschil tussen wel of niet de goede prijs en de gewenste verkoopsnelheid. Een stylist kijkt met een objectieve blik naar uw huis en draagt simpele oplossingen aan om de aantrekkelijkheid van uw huis te vergroten. Dit voorkomt stagnatie in de verkoop en is voordeliger dan het verlagen van de verkoopprijs van uw huis, zelfs als de situatie complex is en er tekenwerk, kleuradvies en externe arbeid nodig is.

U wilt graag uw huis snel verkopen? Bel ons vrijblijvend hoe u een voordelige quickscan of uitgebreide styling kunt inzetten.